Opgezette dozen

tomatendozen

DeltaBox beschikt voer machines die de karton platen verwerken tot opgezette dozen. Voor deze open trays werken wij zowel met golfkarton als met massief karton. Beide soorten beschikken over hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Naargelang de toepassing en de behoefte van de klant gaan wij op zoek naar de meest geschikte verpakking. Een groot aantal (standaard)referenties worden door ons permanent op stock gehouden en zijn onmiddellijk leverbaar. Klik hieronder voor meer afbeeldingen van opgezette dozen uit ons assortiment.

 

 

Amerikaanse dozen

amerikaanse doosAmerikaanse dozen zijn de meest bekende vouwdozen met vier kleppen aan onder- en bovenzijde. Ze zijn in elke gewenste maat verkrijgbaar in enkel gegolfd en dubbel gegolfd karton. Ze kunnen gesloten worden door middel van tape.

 

Bodem/deksel dozenbodemdekseldoos

Bodem/deksel dozen (massief karton) bestaan uit twee delen en geven de mogelijkheid tot variabele vulhoogte. Ze zijn ideaal voor producten met wisselende afmetingen. De twee delen passen perfect over elkaar waardoor u een mooi geheel bekomt. Bodem/deksel dozen zijn verkrijgbaar in de door u gewenste afmetingen, al dan niet voorzien van een bedrukking.

 

Palletdozen en deksels

palletboxPalletdozen worden gemaakt op het bodemformaat van een pallet, gaande van 800x600 tot 1200x800 of 1200x1000 met wisselende hoogtes. Naargelang de sterkte en inhoud zijn ze al dan niet stapelbaar.
Onze palletdozen kunnen aangeboden worden in dubbele en zelfs triple golf. De bedrukking kan gaan tot 5 kleuren.

 

 

Octabins

Octabins zijn palletdozen met een achthoekige bodem. Ze zijn vaak vervaardigd in triple golf om extra sterkte te bieden. Octabins zijn vaak gebruikt binnen de diepvriesvoeding.
Deze verloren verpakking is ideaal voor bulktransport en separate opslag van producten.

 

Maatwerk

Naast een ruim assortiment (standaard)referenties dat door ons op stock wordt gehouden, werken wij evenzeer verpakkingen uit op maat van de klant, afhankelijk van de gewenste vereisten inzake grootte, model, stapelbaarheid, vochtbestendigheid, etc. Wenst u een verpakking met gepersonaliseerd design? In samenspraak met de klant werken wij een ontwerp uit.